2020 Yılı Eylül - Ekim Dönemi Değerlendirme Sonuçları İlanı

TEKNİK DESTEK PROGRAMI

2020 Yılı Eylül - Ekim Dönemi Değerlendirme Sonuçları İlanı

Ajansımız tarafından yürütülen Teknik Destek Programı 2020 Yılı Eylül - Ekim Dönemi kapsamında kabul edilen başvuruların değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

Program kapsamında Ajansımıza Hatay ilinde 4,  Kahramanmaraş ilinden 7 ve Osmaniye ilinden 3 adet olmak üzere toplam 14 adet proje başvurusu yapılmıştır.

2020 Yılı Teknik Destek Programı

Eylül - Ekim Dönemi Başvurular

İller

        Başvuru  Sayısı

Hatay

4

Kahramanmaraş

7

Osmaniye

3

TOPLAM

14

 

Yapılan değerlendirme sonrasında Hatay ilinde 3,  Kahramanmaraş ilinden 6 ve Osmaniye ilinden 2 proje olmak üzere Bölgemizden toplam 11 proje destek almaya hak kazanmıştır.

2020 Yılı Teknik Destek Programı

Eylül - Ekim Dönemi Başarılı Projeler

İller

Başarılı Sayısı

Hatay

3

Kahramanmaraş

6

Osmaniye

2

TOPLAM

11

 

Değerlendirme; rehberde açıkça ifade edilen tercih edilmeyen konular vb. hususlar yanında, 2020 Yılı Teknik Destek Program Rehberinde açıklanan Ön İnceleme Kontrol Listesi ve Değerlendirme Tablosu çerçevesinde sonuçlandırılmıştır.

Başarılı başvurular, Ajansımız personeli tarafından ya da zorunlu hallerde hizmet alımı yolu ile uygulanacaktır. Uygulamada ihtiyaca göre benzer konudaki başvurular Ajans tarafından belirlenecek yer ve zamanda birleştirilerek uygulanabilecektir.

Destek almaya hak kazanan Başvuru Sahiplerinin sözleşme imzalama ve uygulama sürecine ilişkin gerekli bildirimler, Ajans internet sayfasından yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla ilan olunur.

                                                                                    Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı

                                                                                    Genel Sekreterliği

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00