2023 Yılı Destek Programları ile ilgili Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor

2023 Yılı Makine İmalat Sanayisinin Geliştirilmesi Faizsiz Kredi Destek Programı (MAKİNE), 2023 Yılı Yazılım Sektörünün Geliştirilmesi Faizsiz Kredi Destek Programı (YAZILIM) ve 2023 Yılı Genç İstihdamı Teknik Destek Programı kapsamında Kahramanmaraş Teknokent ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında Bilgilendirme Toplantıları düzenlendi.

10 Ocak 2023 tarihinde Kahramanmaraş Teknokent’te yapılan toplantıda Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Sanayide Verimlilik Birimi Uzmanı Ahmet Tektaş MAKİNE ve YAZILIM programının tanıtımını yaparak, başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Akabinde Sanayide Verimlilik Birimi Başkanı Tuğçe Altun Durgun, 2023 Yılı Genç İstihdamı Teknik Destek Programı hakkında bir bilgilendirme konuşması yaptı.11 Ocak 2023 tarihinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantıda ise Sanayide Verimlilik Birimi Uzmanı Menal Zübarioğlu, 2023 Yılı  MAKİNE ve Genç İstihdamı Teknik Destek Programları ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Her iki bilgilendirme toplantısı katılımcıların ilgili programlara dair sorularının cevaplanması ardından sona erdi.

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00