26 Ocakta SEECO Projesinin Açılış Törenine Davetlisiniz

Kadınları ve gençleri güçlendirmeyi hedefleyen SEECO Projesinin TR63 Bölgesi Açılış Toplantısı 26 Ocak 2023 saat 14:00’da, belirtilen gündem çerçevesinde Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Katılım için https://app.actioevents.com/events/seecodogaka bağlantısından ya da 535 053 64 29 numarasına yazarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Açılış toplantısının Hatay Valisi Rahmi DOĞAN, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk COŞKUN ve Osmaniye Valisi Dr. Erdinç YILMAZ ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış YENİÇERİ’nin katılımlarıyla gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı; Avrupa Birliği finansmanı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Dünya Bankası koordinasyonunda yürütülen, kamu kurumları, bireysel girişimciler, kooperatifler gibi pek çok paydaşa destek sağlaması öngörülen Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum (SEECO) Projesinin TR63 Bölgesi uygulayıcısıdır.

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00