Bölgemizdeki Paydaşlara Yönelik Enerji Verimliliği Semineri Düzenlendi

DOĞAKA ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliğiyle Enerji Verimliliği Mevzuatı ve Tasarruf Odakları konulu çevrimiçi seminer düzenlendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından 2021 teması olarak belirlenen Kaynak Verimliliği kapsamında düzenlenen seminer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı dışında, enerji verimliliği hizmetlerini yürütebilmek için şirketleri yetkilendirebilen ve sertifikalı eğitim faaliyetlerini uygulamalı olarak gerçekleştirebilen tek kuruluş olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne bağlı Enerji Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENERMER) Müdürü Doç. Dr. Ertaç HÜRDOĞAN tarafından verildi. Hürdoğan sunumunda, Enerji Verimliliği kavramı, yasal mevzuat, devlet destekleri ve proje uygulama olanaklarından bahsetti. Ayrıca seminerde, Kıvanç Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Enerji Yöneticisi ve Makine Enerji Şefi Hakan ALICI tarafından, üretim tesisindeki enerji verimliliği projelerini içeren Sanayide Enerji Verimliliği Uygulamaları / Sanayide VAP Süreçleri ve Uygulamaları konulu iyi uygulama örnekleri sunumu gerçekleştirildi. Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından seminer sona erdi.

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00