Bölgesel Kırılgan Sektör Analizi çalışmaları kapsamında Lojistik Sektörü Odak Grup Toplantısı DOĞAKA Katılımlarıyla Düzenlendi

Covid-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi, Japonya Hükümeti tarafından finanse edilmekte olup, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ile iş birliği içinde yürütülmektedir.

Proje; sağlık altyapısının geliştirilmesi, dış ticaret fırsatlarından daha etkin yararlanılması, bölgeler için kırılgan sektörlerin analizi ve toparlanma önerileri geliştirilmesi ve firma bazlı danışmanlık hizmetlerinin sağlanmasını içermektedir.  

Projede öncelikli sektörlerden biri lojistik sektörü olarak belirlenmiştir. Lojistik sektörü için durum tespiti, sektörün öngörülerinin ve farklı kesimlerden beklentilerin alınması amacıyla kamu kurumlarının ve lojistik sektör temsilcilerinin katılımıyla 23.12.2020 tarihinde “Lojistik Sektörü Odak Grup Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00