DOĞAKA Ev Sahipliğinde Antakya Mobilya Sanayici İşadamları Derneği Ziyareti İle “Mobilyacılık Sektörü 2021 Projeksiyonu Değerlendirme ve İşbirliği Toplantısı” Düzenlendi

Ajansımızın faaliyet göstermekte olduğu Hatay ilindeki lokomotif sektörlerden mobilyacılık sektörünü temsilen Antakya Mobilya Sanayici İşadamları Derneği’nin Ajansımız kurumsal teşekkür ziyareti ile 03 Mart 2021 Çarşamba günü DOĞAKA Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda “Mobilyacılık Sektörü 2021 Projeksiyonu Değerlendirme ve İşbirliği Toplantısı” düzenlendi.

Antakya Mobilya Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Ercan Güzel ve üyeleri 2021 yılında yurt içi ve dışı sektörel ihtisas fuarları katılımı, çalışma ziyaretleri planlaması,  mobilyacılık sektöründeki tasarım ihtiyaçları,  dış ticaret ve e-ticaret konularında mesleki uzmanlıkların sağlanacağı eğitimlerin sektöre kazandırılması konularına ilişkin taleplerini Ajansımıza iletilirken; toplantıda Ajansımızı temsilen DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, DOĞAKA Kurumsal Koordinasyon Birimi Başkanı Figen Gökşen Tok yer aldı.

Mobilyacılık sektörüne yönelik, hedef pazar araştırmalarının yapılarak sektör temsilcileri ile yeniden bir araya gelinmesine yönelik soru cevapların ardından toplantı sona erdi.

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00