Doğaka Genel Sekreteri Aksu Tv’ye Konuk Oldu

Ajans Genel Sekreterimiz Erdoğan Serdengeçti bölgenin en büyük yayın organlarından Aksu TV’ye konuk oldu.
Aksu TV’de 21 Ekim 2010 Perşembe saat 19.45’te başlayan Gündem isimli programa katılan Erdoğan Serdengeçti, programda sunucu Erol Öner’in sorularını yanıtladı. Programda öncelikle Aksu TV kanalı ve çalışanlarına bu tür programlar düzenledikleri için teşekkür ettikten sonra Ajansın yürütmekte olduğu faaliyetlere değinerek, İktisadi ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programları hakkında izleyicilere bilgiler verdi. Öte yandan Serdengeçti, DOĞAKA mali destek programlarına yüksek sayıda başvuru beklediklerini söyledi.


“DOĞAKA’nın bugün oldukça başarılı işlere imza atmasının yoğun çalışma temposundan ve birçok alanda faaliyetler yürütmesinden kaynaklandığını” belirten Serdengeçti, “Doğu Akdeniz Bölgesine önümüzdeki dönemlerde birçok açıdan artı değer katacaklarını” vurguladı.


Programda ayrıca DOĞAKA ve Ajans faaliyetlerinin ne ölçüde bilindiğine ilişkin olarak çeşitli kesimlerin yer aldığı VTR gösterildi.
Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00