DOĞAKA Koordinasyonunda Bölgemiz Ayakkabı Üreticilerinin Katılım Sağladığı AYMOD 2021 Uluslararası Ayakkabı Kış Modası Fuarı Kapılarını Açtı

Ayakkabı ve saraciye sektörüne yön veren binin üzerinde markanın katılımıyla 64’üncü kez düzenlenen AYMOD Uluslararası Ayakkabı Kış Modası Fuarı, İstanbul CNR EXPO Yeşilköy’de 31 Mart 2021 Çarşamba günü başladı.

Dünya ayakkabı sektörünün en büyük buluşmalarından bir olan AYMOD- Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, devletin ve Uluslararası Fuarlar Birliği’nin (UFI) belirlediği yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile gerçekleştirilecek. Fuar CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı (TASEV) iş birliği; T.C Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle organize ediliyor.

Dünyanın dört bir yanından 30 bini aşkın sektör profesyonellerinin katılacağı fuarda, birçok yabancı heyet de ağırlanacak.

MICAM Fuarı organizatörü İtalyan Ayakkabı Üreticileri Derneği (ASSOCALZATURUFICI) ülkenin dünyaca ünlü 35 firmasıyla fuardaki yerini aldı. Ayakkabı sektörüne yön veren 1.000’in üzerinde markanın ürünlerini sergileyeceği fuara, Ukrayna da sektördeki en büyük birliği olan ‘Ukrainian Leather and Shoes Union’ ile destek veriyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde, Ajansımızın desteği ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay Ayakkabıcılar Odası işbirliği ile Hatay ilini temsilen 7 erkek ayakkabı üreticisi toplamda 332 metrekarelik fuar alanında bölgemiz üretimizi temsil etmek üzere fuardaki yerlerini aldılar.

Bölgemiz ayakkabıcılık sektöründeki üretici firmaların, ticaret hacminin artırılması ve ürünlerin uluslararası platforma taşınarak küresel ticari işbirliklerinin yapılması amacıyla katılım sağladıkları AYMOD 2021 Uluslararası Ayakkabı Kış Modası Fuarı’nda, 31 Mart-03 Nisan 2021 tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında İstanbul CNR EXPO Uluslararası Fuar Merkezi’nde 2,4 ve 8. hollerde yer alan Hatay firmalarımızın stantlarını ziyaret edebilirsiniz

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00