Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının Teknik Destek Projesi kapsamında Yalın Üretim Eğitimi verildi

Ajansımız 2020 Yılı Eylül-Ekim Dönemi Teknik Destek Programı kapsamında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının başarılı olarak kabul edilen “Yalın Üretim Kapasiteni Artırma Projesi” başlıklı teknik destek projesi kapsamında, 30-31 Mart 2021 tarihleri arasında 2 günlük sürede eğitim faaliyetleri başlamıştır.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının “Kahramanmaraş TSO Yalın Üretim Kapasitesini Artırma Projesi” kapsamındaki 2 günlük eğitim programına KMTSO ve 17 firmadan toplamda 35 kişi katılmış olup, bu eğitimlerde Yalın Dönüşüm araçlarının tamamı tartışılmıştır. Talep edilen Teknik Destek kapsamında KMTSO çalışanlarına ve odanın üye firmalarına yalın üretime geçiş konusunda oda tarafından yapılabilecekler belirlenmiş ve ilerleyen süreçte kurulacak Yalın Üretim Merkezi’nin ana hatlarının oluşturulması planlanmıştır. Ayrıca KMTSO’ya üye firmalara ziyarette bulunularak yalın üretim konusunda firma ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00