Osmaniye'de Proje Hazırlama Eğitimleri Başladı

DOĞAKA 2010 yılı Mali Destek Programı kapsamında kamu kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, özel sektöre yönelik Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda yaklaşık 70 kişinin katıldığı “Proje Hazırlama Eğitimi” düzenlenmiştir.
Osmaniye’de Mali Destek Programlarına başvuru yapmak isteyenlere rehberlik etmek amacıyla düzenlenen eğitim programı 21.10.2010-22.10.2010 tarihlerinde Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecektir.  Eğitimin ilk gününde Osmaniye Yatırım Destek Ofisi uzmanı Ümit Demir ilk olarak  proje olgusunu anlattı. Fikirlerin nasıl proje haline getirildiğinden, proje yapım aşamalarından bahseden Demir, mantıksal çerçeve analizi ve proje bütçesi yazma konusunda ayrıntılı bilgi verdi.  Eğitimde ayrıca başvuruda doldurulması gereken formlar,  formların nasıl doldurulması gerektiği anlatıldı. Sabah yapılan ilk oturumda Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı’na başvurmak için başvuru formunun nasıl doldurulması gerektiği anlatılırken, öğleden sonra yapılan oturumda Kar Amacı Güden kurumların İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı’na başvurması için başvuru form doldurulması anlatılmıştır. Eğitimin son bölümünde gelen sorular Osmaniye YDO uzmanları Ümit Demir, Hakan Torun, Erdinç Kadıoğlu ve Beyza Baysal tarafından cevaplanmıştır.


Osmaniye Merkez’deki eğitimlerden sonra 25-26 Ekim 2010 tarihinde Kadirli, 27-28 Ekim 2010 tarihinde ise Düziçi ilçelerinde eğitimlere devam edilecektir.
Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00