Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın Teknik Destek Projesi; “2021-2025 Yılları Stratejik Planı” hazırlıkları tamamlandı.

Ajansımız 2020 Yılı Eylül-Ekim Dönemi Teknik Destek Programı kapsamında Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarılı olarak kabul edilen “Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası 2021-2025 Yıllarının Stratejik Planını Oluşturuyor” başlıklı teknik destek projesi kapsamında, 17-19 Şubat 2021 tarihleri arasında 3 günlük sürede eğitim ve paydaş toplantıları tamamlanmıştır.

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası 2021-2025 yıllarını kapsayan stratejik planın hazırlanmasına yönelik kurum personeli, oda üyeleri ve iç-dış paydaşlarla toplantı ve görüşmeler yapılmak üzere faaliyetlere başlanmıştır. Bu kapsamda Stratejik planla ilgili çalışmalarda elde edilen verilerin analiz edilmesi ve derlenmesi, gerekli düzenlemelerin yapılması için sağlanmıştır. Teknik destek projesiyle hazırlıklarına başlanan Stratejik Planın, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın vizyon ve misyonunu gözden geçirmesinde, var olan kaynaklarını ve kapasitelerini analiz etmesinde, hedeflere ulaşmak için izlemeleri gereken yöntemleri belirlemesinde; istikrarlı bir politika izleyip hedefledikleri gelişime ulaşmayı amaçlamaktadır.

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00