Sosyal Girişimcilik Merkezleri Hakkında Kamuoyu İstişare Toplantıları Tamamlandı

Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) kapsamında Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye’de hayata geçirilecek sosyal girişimcilik merkezleri için kamuoyu ile istişare toplantıları 16 ve 17 Mayıs 2023 tarihlerinde tamamlandı. Dünya Bankasının çevresel ve sosyal çerçevesi doğrultusunda, kurulacak tesislerden etkilenecek paydaşlar ve potansiyel faydalanıcıların katılımı ile kamuoyu ile istişare toplantıları yapılması gerekiyor.

Üç ilde gerçekleştirilen kamuoyu ile istişare toplantılarında potansiyel faydalanıcılar Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından projenin bölge faaliyetleri hakkında bilgilendirilmiş, gelecekte kurulması düşünülen benzer tesisler için fikirleri alınmış ve proje ile ilgili soruları yanıtlanmıştır. Belediyeler tarafından toplantılara katılım sağlayan Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu YÜCEER, Kahramanmaraş Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Emrah HATUNOĞLU ve İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali ÇİFT de belediyelerin Ajansın desteği ile kuracağı tesisler hakkında potansiyel faydalanıcılara bilgi vermiş ve gelecek yatırım alanları hakkında faydalanıcı adaylarıyla fikir teatisinde bulunmuşlardır.

SEECO Projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Dünya Bankasının koordinasyonunda, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansının da dâhil olduğu beş kalkınma ajansı tarafından yerelde yürütülmektedir.

Osmaniye Destek Yatırım Ofisi

Rauf Bey Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı 9546 Sk. No: 70 Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Binası Kat:3 Merkez, OSMANİYE

DOĞAKA Destek Hattı

0328 888 00 00